Vi håller stängt under vecka 30 och 31. Självklart går det bra att mejla oss ändå, men räkna med längre svarstider än normalt.

Använd kalkylrader i Geometra - Gratis kurs - Svenska

Dec 01, 2022 @ 09:00 - 10:30 CEST

Använd kalkylrader i Geometra

I den här kursen kommer vi att gå igenom ett smart sätt att bygga upp ett register för kalkyler och snabbt och exakt beräkna dina projekt med Geometra. Ange pris och tid för dina rader och få fullständiga kalkyler direkt från Geometra. Fokus ligger på att "mäta en gång" och återanvända så mycket som möjligt från dina objekt. Att återanvända data sparar tid och gör det lättare att få en bra överblick över ditt projekt.

Om du arbetar med ett annat verktyg för kalkylering av priser och material, är kalkylraderna ett effektivt sätt att överföra data på, med ett mer strukturerat och bearbetningsbart format. Att exportera rader från Geometra påskyndar också ditt arbete i andra verktyg.

Förutsättningar för kursen är allmänna kunskaper om 2D/PDF-mängdning i Geometra eftersom vi kommer att använda detta som exempel. Om du använder 3D/IFC med Geometra kan du följa samma principer. Vi kommer också att ta en snabb titt på 3D/IFC och hur man kopplar objekt till sin kalkyl. Om du vill ha mer information om 3D/IFC kan du titta på våra andra kurser.

I den här kursen får du lära dig:

  • Skapa kalkylrader för till ditt kalkylregister
  • "Mät en gång" - återanvänd information från objekt.
  • Länka 3D/IFC-objekt till din kalkyl
  • Lägg till kalkylrader och arbeta med flera objekt samtidigt
  • Använd status för planering och uppföljning på kalkylrader.
OBS! Länken för att logga in på vår onlinekurs kommer att skickas till din email dagen före kursen. Håll ett öga på din skräppost, annars kan du kontakta oss på support@rukkor.com
För att delta i kursen, vänligen ange nedan uppgifter:
Tack! Vi har mottagit din registrering!
Oops! Något gick fel när du skickade in formuläret.
Startar om:
00
Dagar
00
Timmar
00
Minuter
00
Sekunder
Föregående
Inga tidigare event
Nästa
Inget kommande event